Flemming Larsen – Afsluttet 15. juni 2010

PERSON: FLEMMING LARSEN
DATE: AFSLUTTET 15. JUNI 2010

Grundet angreb af paradentose begyndte jeg at tabe mine tænder én efter én startende helt bagfra i munden. Efterhånden som tiden gik var stort set samtlige kindtænder i både over- og undermund faldet ud. Det gik efterhånden ud over tyggeevnen og smilet blev mindre og mindre. Jeg ønskede at få implantater, men prisen i Danmark fremskyndede ikke ligefrem behandlingen.

Noget skulle gøres – og på min datters arbejde var der en kollega, der fået ordnet tænder i Sverige gennem BeautySmile ved Jesper Rainer. Jeg kontaktede ham, da han hørte om omfanget af tandarbejdet, anbefalede han, at jeg skulle få det lavet i Polen, da der var meget at spare - også i forhold til svenske priser. Og sådan blev det!

Jesper hentede mig og min kone en søndag i sin ”tandlægebus” på vores bopæl og kørte til Stettin, hvor vi havde lejet en lejlighed – også gennem Jesper.

Mandag morgen blev jeg hentet af Jesper og kørt til røntgen og derefter til tandlægeklinikken. Dr. Rafael Drebot lavede en grundig undersøgelse, der mundede ud i en behandlingsplan inkl. pris på arbejdet. Jeg skulle have 10 implantater og 2 rodbehandlinger med stifttænder. Da jeg havde gået så lang tid uden tænder, skulle jeg tillige have opbygget ny knoglemasse i kæberne i overmunden til at holde implantaterne. En behandling man dårligt nok kender i Danmark.

Behandlingen skulle strække sig over 5 besøg på klinikken – 3 af 5 dages varighed og 2 af 2 dages varighed grundet kæbemasse skal hærde inden implantaterne kan skrues fast som også skal vokse fast, inden kronerne kan komme på – i alt strakte det sig over 1½ år. Men på den måde fik man også strakt betalingen over 5 gange. Da Jesper typisk kører til Polen om søndagen og til Danmark om fredagen, tilrettelægges turene herefter – så det går meget nemt.

Jeg har stort set prøvet alt, hvad der kan laves hos tandlægen, hvorfor jeg varmt kan anbefale denne løsning. Tandlægen taler engelsk, forklarer grundigt alt hvad der skal gøres og er altid i godt humør, så man føler sig helt afslappet og i trygge hænder. Prisen blev en del under halvdelen af, hvad det ville koste i Danmark, og man kan få tilskud gennem sygesikringen, og ”Danmark” (hvis man er medlem) på lige fod som i Danmark. Så nu er smilet blev noget bredere igen!

Venlig hilsen
Flemming Larsen

« Tilbage

+45 22 30 42 58