Hvad kan du forvente af BeautySmile og de udvalgte polske tandlæger?

Hvis du har tandlægeskræk, er usikker omkring behandlingsniveauet i Polen eller blot vil være sikker på, at du er i gode hænder hos BeautySmile, så har du her muligheden for at læse om, hvad tidligere patienter har oplevet.

JONNA JENSEN

TEMA: SÅDAN KOM JONNA AF MED MIN TANDLÆGESKRÆK

Jonna Jensen havde ikke været ved tandlægen i mange år, da hun led af tandlægeskræk.
"Pludselig var der gået 1½ time og jeg sad fuldstændig afslappet og hyggesnakkede med en tandlæge… Ja man kan da blive overrasket over sig selv. Ingen panik – ingen hjertebanken – ingen svedige hænder, men meget smil og godmodig drilleri..."

Læs mere »

KIM BRESSENDORFF

TEMA: BEDRE BEHANDLINGER I POLEN

Kim vidste, efter samråd med os, at han skulle gennem en større behandling og at han ville spare omkring kr. 100.000,00 inkl. ophold og rejse, men han viste ikke, at de polske tandlæger ville rede hans liv mod en kviksølvsforgiftning. Der er sikkert mange dygtige danske tandlæger og vi oplever sikkert kun mange af dem, som har problemer, men hver tredje patient som kommer til Polen har problemer med forkert udfyldte rodbehandlinger, huller under amalgamfyldningerne, kroner som ikke dækker de naturlige tænder m.m. 

Læs mere »


LONE THORIUS

"Det er takket være dig og din side at jeg fandt en så dygtig tandlæge og turde tage springet og vælge en tandlæge i polen..."

Læs mere »

BIRTHE THYGESEN

"Jeg er meget tilfreds med behandlingen på tandklinikken. Omgivelserne var dejlige og tandlægen meget behagelig og professionel..."

Læs mere »


LÆS OG SKRIV REFERENCER OM SPECIFIK KLINIK:

Dental Drebot i Stettin »
RaDent i Stettin »
Indexmedica i Krakow »

+45 22 30 42 58