COVID-19

COVID-19

Kære Alle,

Vi tager alle forholdsregler og det er muligt at komme til Stettin, overnatte i en af vores lejligheder og ved en minimal risiko for at blive smittet.

Vi vil helst have at du kører med vores minibus til og fra Stettin, og ikke anvender store busser og fly.

Vi vil også helst have at du anvender vores lejligheder/værelser, så vi ved at der er rent efter de sidste og så du selv kan have mad, lave mad og sørge for at rengøre de produkter du må have købt, og du har mulighed for at tage alt med hjemmefra, hvis du ikke ønsker at handle. Vi har også nemmere ved at hjælpe dig med at vælge butik og oplyse dig med retningslinierne i Polen.

Vi vil derfor gerne have at du læser følgende nøje.

Før rejsen:
Har du symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød)?

Aflyst rejsen (vi finder en ny rejse senere uden beregning), hvis du:

• Selv er smittet med COVID-19
• Har mistanke om at være smittet med COVID-19
• Har haft kontakt med en person, der er smittet eller måske er smittet med COVID-19

Vi vil gerne have at du ankommer med en frisk kviktest fra aftenen før eller fra selve afrejsedagen, så vi 

Under rejsen:
Vi kører i minibusser med max. 6-8 personer. Familiemedlemmer og venner må sidde ved siden af hinanden. Er vi alle ”fremmede”, så hjælp med, at der er en fri plads i midten af bussen og vi vil max booke 6 patienter af gangen. Vi anbefaler desuden at du bærer mundbind og tager håndsprit med (vi har også i bussen). I Polen skal du bære mundbind under kørslen.

Tag mad med til turen. Vi stopper 1-2 gange undervejs, hvor det vil være muligt at gå på toilettet samt spise, men i denne periode tillader spisning i bussen.

Under opholdet:
Der gælder de samme forholdsregler, som i Danmark. Hold afstand, vask dine hænder m.m., men du skal have mundbind på i det offentligerum i Polen.

Vi indkvarterer alle i vores egne lejligheder, som grundigt rengøres før dit besøg. Der vil være masser af håndsæbe i lejlighederne. Der er alle køkkenfaciliteter i lejlighederne, så du kan tage mad med hjemmefra eller nøjes med at handle 1-2 gange under dit ophold.

Vask dine hænder godt hver gang du kommer hjem til lejligheden og tør dine indkøbsvarer af.

På klinikken:
Vi måler din temperatur den første dag og vi beder dig også om at aflevere eller udfylde et lille spørgeskema om COVID-19. Er du ny på klinikken vil du desuden blive bedt om at udfylde et sundhedsskema med generelle spørgsmål.

Du bedes vaske dine hænder, når du ankommer (toilettet er lige ud og til venstre for hoveddøren). Der vil desuden være sat håndsprit op før du går ind i receptionen.

Der er ikke mange smittede i Polen og risikoen er minimal og lige så lille som derhjemme, men vi skal passe på hinanden og tænke os om, så derfor disse forholdsregler. Har du spørgsmål, så ring til Jesper.

Vi glæder os til at se dig rask på klinikken og hjælpe dig med din tandbehandling.

Med venlig hilsen

Beauty Smile Dental

+45 22304258

+45 22 30 42 58