Rodbehandling - under mikroskop. Behandling af tandrødder med infektion. Specialbor, som selv kan klare "skæve" rodkanaler m.m.

Rodbehandling med mikroskop

Det er ikke kun billigt hos Beauty Smile Dental i Stettin. Vi har indkøbt udstyr og ansat tandlæger for at opnå de bedste behandlinger.

Kom og mød en af vores tandlæger, som udfører rodbehandling under mikroskop – kun få klinikker har udstyret (i Danmark og i Polen), da det er ekstremt dyrt og ikke mange tandlæger kan bruge det.

En af de moderne tandlægeprocedurer er rodkanalbehandling under et mikroskop. Behandling af rodkanaler er en procedure inden for tandbehandling kaldet endodonti, som beskæftiger sig med behandling af tandmasse og periapikalt væv.

Behandling af rodkanaler under et mikroskop består i, at forstørre billedet af den behandlede tand fra 6 til 25 gange med et højklasset mikroskop. En sådan stor forstørrelse giver mulighed for en indsigt i tandkammeret, forstørrer rodkanaler, som ellers ville være usynlige for det blotte øje, og giver mulighed for en meget grundig rengøring af tandkanalens rodkanal.
Behandling af rodkanaler under et mikroskop er også en praktisk smertefri metode - der anvendes lokalbedøvelse.+45 22 30 42 58