Kæbeopbygning - sinus løft (lukket og åbent), bone rebuilding, bone augumentation m.m. Vores kirurg genopbygger din kæbe.

Anvendelse af knoglemineraler og knogleerstatningsmaterialer (BioOss og BioGide, BioGen, BioCollagen) fremmer dannelsen af det væv, der holder tanden. Dette muliggør genopbygning af knogler som er blevet ødelagt af paradentose samt det bløde væv omkring tanden og kæbeknoglen før indsættelse af et implantat.

Følgende er en video over "sinus-løft": Se

HVORNÅR ANVENDES KONTROLLERET KNOGLE REGENERATION?

 1. Periodontipati - Årsagen til parodontitis er bakterier i plak på tandoverfladen. Belægninger af plak medfører destruktion af bindevævet i tandkød og rodhinde, ligesom der sker nedbrydning af den tandbærende del af kæbeknoglen, hvilket så medfører tab af tænder.
 2. Ændringer i tandkroner - Betændelse omkring tandkronen medfører destruktion af knoglestrukturen.
 3. Ved ekstraktioner - En tom alveole efter tandekstraktion skal fyldes med knogleerstatningsmateriale for at undgå nedbrydning af alveoleknoglen.
 4. Ved implantering
  - Når mængden af patientens kæbeknogle ikke er tilstrækkeligt til at kunne indsætte et implantat
  - Når mængden af knoglen der dækker det synlige gevind af implantatet er utilstrækkeligt
  - Når alveoleknoglen er for smal
  - Når alveoleknoglen er for lav
 5. Augmentation - Der fyldes op med knogleerstatningsmateriale der hvor der mangler knogle.
 6. Overdækning med membran - Membranen holder knogleerstatningsmaterialet på plads således at knoglen kan nå at organisere sig til et stabilt knoglevæv.
 7. Sinusløft - Genopbygning af knoglen ved utilstrækkelig sinushøjde før implantatindsættelse.

GTR – GUIDED TISSUE REGENERATION

Som følge af tab af en tand (eller flere tænder) indtræder svind af det tandbærende væv (tandkød og knogle omkring tanden). Jo mere tid der er gået fra tab af tanden, des større bliver svindet. Indsættelse af implantat kræver derfor, at vævet omkring stedet genopbygges. Genopbygning sker ved anvendelse af knogleerstatningsmaterialer, membraner og sommetider transplantation af tandkød. Denne proces kaldes soft tissue management. De forskellige etaper kan vare fra 3 til 12 måneder, afhængigt af svindets omfang.


+45 22 30 42 58