Kim Bressendorff

BEDRE BEHANDLINGER I POLEN

Gennem længere tid har jeg været klar over, at jeg havde brug for en større renovering af mine tænder. Men jeg har udskudt det igen og igen fordi omkostningerne var meget  store, og jeg ikke  lige kunne finde de nødvendige midler I budgettet til dette formål. Jeg manglede blandt andet 3 tænder og ønskede at få implantater.  På grund af  bortfald af knoglevæv I overkæben kunne jeg imidlertid   ifølge min danske tandlæge IKKE få implantater og derfor  var en 4 leddet bro løsningen. Dette ville komme op på 40.000  danske  kroger alene for dette. Og med det andet jeg havde ønske om at få lavet, var det jo en mindre formue, som jeg skulle fremskaffe.

Jeg hørte så gennem en kollega om muligheden for at få arbejdet udført I Polen til mindst det halve af, hvad det kostede I Danmark. Undersøgte nærmere via internettet og fandt frem til flere danske operatører, der formidlede  tandlægearbejde I Polen. Mit valg  fandt på Beautysmile ved Jesper Rainer. Han virkede effektiv, professionel og meget sympatisk. Jeg fik et foreløbigt overslag over, hvad det ville koste I forhold til mine egne oplysninger om, hvad  jeg mente, der skulle laves. Betalingen for bustransport T/R Danmark/Stettin 600 Kr. 1300 kr..for 5 overnatninger på luksus hotel I Stettin SAS Radisson med stor morgenmad. Jeg slog til og bookede rejsen og behandlingen...

Blev hentet på min bopæl om søndagen af minibus, og 6 timer efter var jeg i Stettin. Mandag morgen blev jeg hentet på hotellet af Jesper Rainer, som kørte mig til tandlægen I Stettin -  en mindre klinik med to tandlæger og med speciale i implantater og kroner/rodbehandlinger. Meget professionelle engelsktalende tandlæger og med et udstyr så avanceret, som jeg aldrig har set det hos tandlæger I Danmark. Blandt andet blev der inden behandlingsplanen blev udarbejdet, taget såkaldt panorama billede af alle mine tænder i over- og undermund.  Dette skete med en enkelt optagelse. Her kunne  man se alt, hvad der skulle laves begyndende rod infektioner, cariesangreb undertandkødskanten  med mere. Tandlægen kom med  et forslag til behandlingsplan, og så kunne jeg selv sige ja eller nej  efter hvad  jeg havde råd/lyst til. Jeg besluttede  mig til at få lavet det hele, så alt var perfekt, når behandlingen var overstået.  Det viste sig, at det godt kunne lade sig gøre at få implantater i overkæben , selvom der manglede  knoglemasse, for i Polen er det muligt at få lavet en såkaldt sinusløft med genopbygning af den manglende  knoglemasse med kunstig knoglemasse, som vokser sammen med den naturlige knoglemasse. Herudover 2 nye rodbehandlinger med stift opbygning, hvor der var rod betændelse samt renovering  af to eksisterende gamle rodbehandlede tænder, som også havde infektion i tandrødderne ( på grund af fejlbehandling i Danmark)   !!  Så fik jeg skiftet 12 amalgan sølvfyldninger ud med plasticfyldninger, bleget mine tænder, så de blev flot hvide, to porcelænskroner samt trukket en visdomstand ud.

Om 5 måneder når implantaterne er vokset sammen med kæbeknoglerne, skal jeg til Polen igen  og have sat porcelænskroner på disse tre implantater samt 10 andre porcelænskroner andetsteds. Så har jeg et perfekt hvidt tandsæt , hvor alt er i orden og efterset. For alt dette plus to gange rejser til Polen fra Danmark T/R  samt 2 X 5 overnatninger på luksus hotel i alt ca. 65.000dkr  inklusive bedøvelsesmidler. I Danmark havde jeg skulle betale mindst 160,000 dkr. for det samme!!!

Under hele forløbet har jeg følt mig særdeles godt behandlet af Dr. Rafael og Dr. Konrad som var yderst professionelle, men også viste stor sans for humor, som gjorde, at behandlingen var til at udholde. Jeg var vel i tandlægestolen I ca. 30 timer i alt på 5 dage, så det er lang tid, men det vat mit eget valg at ville have det hele overstået på kun 2 besøg. Mange vælger at få så meget som jeg har fået lavet foretaget over 3-4 besøg. Det er så en smagssag, hvad man vælger.

Under behandlingen  da implantaterne i overkæben skulle sættes op, opdagede kirurgen der skulle foretage indgrebet,  at der befandt sig 14 mindre stykker gammel sølv amalgan på min kæbeknogle!!! Han fjernede 14 stk. kviksølv i alt, inden han kunne komme videre med  sin opgave. Jeg var rystet for kviksølv er jo farligt at få ind I sin organisme, og det havde allerede nået at vandre  et pænt stykke, så det var på høje tid , at jeg kom til Polen og fik det fjernet.

Efter  behandlingen af alt mit tandarbejde var overstået, fik jeg igen taget et nyt panorama billede af alle mine tænder, og når  jeg sammenlignede dette billede med det, som  jeg fik taget, da jeg ankom den første dag, kunne  jeg på det første billede se14 lysende pletter på min kæbeknogle det pågældende sted, og på det nyeste billedevar pletterne så væk!!!

Jeg kan varmt anbefale BeautySmile og de tandlæger som Jesper Rainer arbejder sammen med i Polen. Alt er professionelt og jeg var i trygge hænder fra dag 1 til det hele var overstået. 5 dage efter behandlingen behøver jeg ikke at tage smertestillende piller mere og er færdig med den obligatoriske penicillin kur, som man altid  skal have efter en mundoperation.  et hele er helet fint, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Mange penge  65.000 for at få ordnet tænder er der nok nogen der mener, men som jeg ser det, er det kun  det halve af hvad det koster i Danmark, og jeg er  BeutySmile dybt taknemmelig  for at have arrangeret denne tandlægerejse for mig. At have gode tænder er et spørgsmål om livskvalitet ,og det er af afgørende betydning for hele ens velbefindende at ens tænder er i orden med hensyn ti  fordøjelse af maden samt hele den samlede balance i kroppen. Herudover kommer den kosmetiske side af sagen. Det føles dejligt at kunne smile og le uden at skulle bekymre sig , om hvorvidt folk kan se ind i ens mund og dermed se de hæslige  utallige  sorte  sølvfyldninger. Nu ved jeg bare, at mit smil er hvidt og perfekt, og det har givet mit udseende et meget stort løft, noget jeg som tidligere fotomodel indenfor modeverdenen  sætter  meget stor pris på.

Med venlig hilsen
Kim Bressendorff

+45 22 30 42 58