Tandlæger i Stettin (Szczecin) - Dansk klinik i Polen

Vi vil sammen med dig vurdere, hvor mange dage du skal afsætte, vælge klinikken og planlægge rejsen. Udfyld ”Kontaktformen” og du vil få tilsendt en behandlingsplan og rejseforslag indenfor få dage. Nedenfor er et hurtigt overblik over de klinikker, som vi har udvalgt.

 

Klinik 1: Beauty Smile Dental

Vi har hjulpet tusindevis af patienter med tandlægerejser til Sverige, Ungarn, Tjekkiet og Polen siden 2003 og i 2019 åbnede vi vores egen klinik i Polen, Stettin. Vores store erfaring med udenlandske patienter og vores tætte samarbejde med mange dygtige tandlæger og kirurer medførte, at vi kunne åbne vores egen klinik og ansætte nogle af de bedste tandlæger i Stettin.

Læs mere om klinikken

Klinik 2: RaDent

RaDent var den første klinik, som vi startede med i 2003.

Vi anvender primært denne klinik i dag, når Beauty Smile Dental ikke har tændlæger/stole nok på klinikken til at hjælpe alle. Er typisk kun i ugen før Påske og industriferien, hvor der nogen gange har været over 20 patienter på en uge.

 

Klinik 3: Drebot Dental

Vi har efter 10 års samarbejde stoppet al samarbejde med denne klinik. Vi stiller høje krav til de klinikker vi anbefaler, herunder tandlægernes kvalifikationer og informationsniveauet med os og patienterne. Klinikken har ikke overholdt den kontrakt vi har haft med dem og derfor har vi stoppet al samarbejde.

Vi anbefaler alle igangværelse patienter, at forsætte behandlingen hos Beauty Smile Dental, hvor du sikkert vil møde nogle kendte ansigter. Beauty Smile Dental vil overtage garantiforpligtelsen. Til færdigbehandlede patienter vil vi ligeledes anbefale et tjek hos Beauty Smile Dental.

Læs mere om klinikken

Fordelen ved at vælge Stettin (Szczecin) er, at vi har vores egne minibusser, som kan hente dig i Danmark samt at vi administrerer 6 lejligheder, som alle er indrettede specielt til tandlægekunder.

Vi er bosat i Stettin og derfor har du desuden muligheden for at få dansk tolk på klinikken samt besøge os på vores kontor, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at opleve alle ”mulighederne” i Stettin. Vi kan ikke tilbyde denne service i Krakow.

KONTAKT MED OS

KONTAKT


Mandag til søndag: Kl. 09.00 – 21.00

Dansk telefon: +45 22 30 42 58

Mandag morgen er ved at oversætte og forklare!

Aften og weekend: +45 22 30 42 58 (Skype telefon) +45 36 99 06 77

Facebook: Følg os på Facebook

Beauty Smile

Mandag til søndag: Kl. 09.00 – 21.00

+45 22 30 42 58 (Jesper)

Skype: rainerstettin

Viber: +45 22 30 42 58 (Jesper)

WhatsApp: +45 22 30 42 58 (Jesper)

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage, at du er indforstået med vores privatlivspolitik. PRIVATLIVSPOLITIK OK