Diagnose - Dansk tolk i Polen!

Diagnose

Ingen behandling bør starte uden en grundig forundersøgelse. Mange klinikker (i Danmark og i Polen) har ikke udstyret til at lave en grundig forundersøgelse. Vi har derfor kun udvalgt klinikker, som har udstyret eller som ligger i nærheden af sygehuset, som gennemfører de nødvendige røntgenbilleder. I Danmark er det ind til for få år siden kun været tandlægehøjskolen i København, der havde udstyret, der skal til for at lave en ordentlig forundersøgelse!

En god undersøgelse starter med at tandlægen gennemgår dine tænder. Evt. med mundkamera, så du selv kan følge med og se dine tænder på storskærmen.

Mundkamera

Via mundkameraet kan du selv se dine cariesdannelser, huller, gamle og ødelagte sølvplumper m.m.

Røntgenbillede (Panorama)

For at tandlægen kan vurderer om du skal have rodbehandlinger, kroner eller broer, om dit bid er korrekt (bidefunktionen), herunder se hvordan dine kæbeben har det, hvis du gerne vil have et implantat, skal han/hun have et panoramarøntgenbillede.

Det typiske er at tage et panoramabillede, så tandlægen kan se hele dit tandsæt. De små RTG røntgenbilleder anvendes typisk kun til tjek efter rodbehandling eller hvis du kun har fået lavet en tand.

De fleste moderne klinikker har i dag RTG, som er et computerstyret system. Røtgenbillederne sendes direkte til computeren og via denne kan tandlægen forstørre billederne samt nemmere måle og vurdere, hvilke muligheder for behandling du har.

CT scanning (Computer Tomographi) - 3D Scanning

Skal du have implantater kan det være, at du skal have foretaget en CT scanning (Computer Tomographi). Kirurgen kan efterfølgende se både høje og dybde på dit kæbeben og derigennem vurderer om der er plads til implantatet. På billedet ses også alle dine nerver i kæben. Rammer implantatet under operationen disse nerver risikere du at blive lam i kæben. Udstyret koster ca. en halv million, så derfor har det ind til fornylig også kun været på tandlægehøjskolen i Danmark, at du kunne få en CT scanning og det er meget dyrt (Kr. 2.500,00). I Polen koster en scanning ca.Kr.  900,00.

I Stettin tilbyder klinikken CT scanning.

KONTAKT MED OS

KONTAKT


Mandag til søndag: Kl. 09.00 – 21.00

Dansk telefon: +45 36 99 06 77

Søndag aften og mandag morgen er vi ofte ude som tolk på klinikkerne.

Aften og weekend: +45 36 99 06 77 eller +45 22 30 42 58

Facebook: Følg os på Facebook

Beauty Smile

Mandag til søndag: Kl. 09.00 – 21.00

+45 36 99 06 77

+45 22 30 42 58 (Jesper)

Skype: rainerstettin

Viber: +45 22 30 42 58 (Jesper)

WhatsApp: +45 22 30 42 58 (Jesper)