GDPR

Persondatapolitik – Cookies - GDPR (General Data Protection Regulation)

Den generelle forordning om databeskyttelse, som er gældende fra 25. maj 2018, er ensartede databeskyttelsesregler, som gælder i hele Europa. De gælder for alle virksomheder, som er baseret inden for EU.

BeautySmile vil altid beskytte dine personlige oplysninger og respektere dit privatliv. 

Ifølge Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven) GDPR, Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og den kommende Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen), har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

De personlige oplysninger du afgiver til BeautySmile, behandles fortroligt og videregives kun til den klinik, som skal bruge dine oplysninger for at oprette din journal og efterfølgende skrive en regning, så du kan få tilskud fra sygesikringen og forsikringen Danmark. Vi anbefaler, at du læser disse vilkår og betingelser omhyggeligt, så du forstår hvorfor og hvordan vi behandler dine persondata i forbindelse med en tur til tandlægen.

Når du bruger vores tandlægeservice, eller browser på vores hjemmeside fra din computer, mobiltelefon, mobilapplikation eller en anden elektronisk enhed, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer nærværende vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer dem, og du fortsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår.

Med henblik på at sikre, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen er BeautySmile dataansvarlig, som indsamler dine data. Hvis du har spørgsmål angående vores vilkår og betingelser eller tilsvarende, er du altid velkommen til at kontakte os:

BeautySmile er ejet af:

INVESTA
Księcia Bogusława X 45/8 (2. sal)
70-440 Szczecin
CVR: NIP: PL 852 243 64 85

BeautySmile
+45 22304258
info@investa.dk

For at BeautySmile kan give dig og klinikkerne den bedste service har vi brug for: 
Navn(e)
Adresse
Telefon-/Mobiltelefonnummer
Evt. Messenger, Viber, Skype eller WhatsApp
E-mail adresse
Eventuelt Cpr. nr


Oplysninger, som indsamles i forbindelse med bestilling af rejsen 
Ved booking af hotel/ transport og tandlægeklinik, indsamler vi personoplysninger fra dig for at kunne gennemføre din booking.

Oplysninger, som indsamles ved personlig kontakt
Vi indsamler personoplysninger fra dig, når du kontakter os, f.eks. via kundeservice, mail, telefon eller på andre måder. Primært indsamler vi de personoplysninger der er nødvendige for at besvare dit spørgsmål omkring et tandlægebesøg i Polen. Det er oplysninger om navn og hvad du ønsker at få lavet ved dine tænder hos tandlægen. 
Vi kan også indsamle andre personoplysninger, som du selv vælger at give til os. Det kan f.eks. være oplysninger om allergi, medicinsk tilstand, din helbredstilstand eller andre oplysninger om dig som tandklinikken ønsker.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det ene formål, at kunne give dig en god service og hjælpe klinikken med oplysninger, så de kan give dig den bedste behandling samt udarbejde en tilskudsberettiget regning, som du kan aflevere til sygesikringen og efterfølgende forsikringen Danmark, hvis du er medlem af denne.

Personoplysningerne registreres hos BeautySmile vi anvender Google produkter og systemydelser til vores interne arbejde. Alle dine personoplysninger opbevares sikkert i vores bookingsystem som emails, og som ligger på vores krypterede servere, og der tages ugentligt backup.
Vores hjemmeside er hostet af Home.pl - der køres dagligt backup af vores hjemmeside.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, ved telefonisk eller personlig henvendelse, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af din accept, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Det er kun BeautySmiles kundeservice har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BeautySmile.

Det er nødvendigt at de(n) rejsende godkender og acceptere disse vilkår, for at BeautySmile kan tilbyde ønskede tandlægeservice og ydelser.

Persondata til tredjepart også kaldet databehandlere
Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere for at kunne levere vores ydelser til dig. F.eks. videregiver vi informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med køb af vores ydelser.
Ovenstående informationer kan være nødvendigt at dele med relevante samarbejdspartnere, såsom hotel, busselskaber og den tandlægeklinik, som vi udvælger for dig.
Eventuelle rejsedokumenter sendes til dig via mail.

Herudover benytter vi Google Analytics samt cookies, som bruges til at styrke vores markedsføringsindsats.

BeautySmile tager alle forholdsregler for at sikre, at vores hjemmeside ikke indeholder virus eller andet, der relaterer sig dertil. Men vi kan aldrig garantere en fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler. Det betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når de sendes og opbevares elektronisk. Vi garanterer derfor ikke, at vores hjemmeside er fri for virus og fraskriver os ethvert ansvar for tab som følge af dette. Vi anbefaler dig, at du beskytter dig selv og dine oplysninger ved at lukke din browser efter brug, logger ud af dine konti, installerer antivirus software og løbende opdaterer software og apps.

BeautySmile kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af vores tjenester, som følge af indbrud i BeautySmiles systemer eller andre driftsforstyrrelser, som BeautySmile ikke er ansvarlig for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. Hvis uberettigede skulle få adgang til dine informationer, vil vi give dig besked uden forsinkelse, og straks starte på afhjælpning af situationen.

Dine rettigheder:
Som kunde hos BeautySmile kan du ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi gemmer om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig. 

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.
Hvis du ønsker at klage:
Enhver, der mener, at et firma overtræder PDL eller anden lov om privatlivets fred, kan henvende sig til Datatilsynet. Læs mere på Datatilsynets hjemmeside.

Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside
Ved hjælp af cookies registrerer vi information om, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside – Vi benytter Google Analytics. Vi bruger informationen til løbende at forbedre hjemmesiden. Oplysningerne er anonyme og de afslører ikke din identitet. Det er kun BeautySmile, der har adgang til oplysningerne.
Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Kort forklaring omkring cookies
En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies hjælper med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser i forbindelse med tandlægen. Cookies husker f.eks. om du tidligere har besøgt siden, og hvilke undersider/ menu punkter du har kigget på. Vi bruger eventuelt også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således, som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Google Chrome
Safari
Firefox

Markedsføring
Mange af vores kunder er så glade for vores service og tandlægernes arbejde, at de sender og en tekst eller accepterer, at vi sammen laver en video, som vi på lægge på vores hjemmesider, Facebook eller andre medier for at markedsføre BeautySmile. Dette er vigtig for os, så andre også kan se og læse, hvad de kan forvente.

Vi er derfor glæde for, at vi må vise denne information. Du kan selv vælge om vi må anvende dit navn, eller en del af dit navn, f.eks. Peter fra Odense. 

Du kan til enhver tid kontakte os, hvis der er et billede, en video, en tekst, som du gerne vil have slettet eller ændret.

KONTAKT MED OS

KONTAKT


Mandag til søndag: Kl. 09.00 – 21.00

Dansk telefon: +45 36 99 06 77

Søndag aften og mandag morgen er vi ofte ude som tolk på klinikkerne.

Aften og weekend: +45 36 99 06 77 eller +45 22 30 42 58

Facebook: Følg os på Facebook

Beauty Smile

Mandag til søndag: Kl. 09.00 – 21.00

+45 36 99 06 77

+45 22 30 42 58 (Jesper)

Skype: rainerstettin

Viber: +45 22 30 42 58 (Jesper)

WhatsApp: +45 22 30 42 58 (Jesper)