Karolina og Kristian Skov Andersen - 20-31. januar 2014

person: Karolina og Kristian Skov Andersen
date: 20-31. januar 2014

Tema: BeautySmile hjælper når nøden er størst

Lige hjemkommet efter et tolv dages tandlægebesøg i Stettin må vi kigge lidt tilbage på et ophold med helt specielle oplevelser - mest af den positive slags heldigvis: Effektiv start på tandbehandlingen straks efter ankomsten med undersøgelse af tænderne og fastsættelse af pris og øjeblikkelig igangsættelse af behandlingen ved venlige, meget professionelle engelsktalende tandlæger, som ovenikøbet sørgede for at bestille særdeles billig taxatransport til os, når vi skulle til og fra klinikken. Bare super! Alt gik som smurt, men helt uden uvelkommen dramatik blev turen til Stettin dog ikke. Se blot her:

At stå i et fremmed land uden penge, uden hævekort og sågar uden tandbørste er noget af en klam fornemmelse, men det var præcis, hvad der skete for min viv og mig, og så var det endda helt selvforskyldt. Vi var blevet hentet af BeautySmiles minibus ved vores gadedør for at blive fragtet til Stettin med al vores bagage. Da vi seks timer senere hentede bagagen ud af bilen, var håndtasken med ovennævnte effekter og en hel del flere omhyggeligt udvalgte genstande som eksempelvis medicin ikke kommet med.

Hvad gør man i en sådan situation? Ja, jeg blev i hvert fald godt sur på mig selv uden rigtig at kunne bruge den slags til noget. En løsning måtte findes, for vi kunne ikke klare os i tolv dage uden taskens indhold. Efter ret så fortvivlede overvejelser omkring løsningsmuligheder, nåede vi frem til, at Jesper måtte være det, vi kunne klynge os til. Her skal lige nævnes, at Jesper er indehaver af BeautySmile, det firma der stod for den praktiske del af turen. Så jeg ringede til Jesper.

Mit spørgsmål til Jesper gik på, om han kunne stille en konto til rådighed i Stettin, som vi kunne få overført penge til fra Danmark. Det var godt at høre Jespers stemme i telefonen. ” Jo,” lød det ” men ville det ikke være bedre, om vi fik tasken herned til Stettin?”, og så tog han ellers fat på at klare grejerne. En polsk chauffør på vej til Stettin fra Danmark fik lovning om en flaske vin, hvis han lige kunne smutte ind omkring Nykøbing F. banegårdsplads, hvor vores flinke nabo så skulle parat med tasken. Det var bare så godt at se turen blive reddet, da vi senere på dagen havde penge, medicin og alt andet indhold fremme, hvor det skulle have været fra begyndelsen. Tak Jesper, du var dagens mand!

Med venlig hilsen,
Karla og Kristian

« Tilbage

KONTAKT MED OS

KONTAKT


Mandag til søndag: Kl. 09.00 – 21.00

Dansk telefon: +45 22 30 42 58

Aften og weekend: +45 22 30 42 58

Facebook: Følg os på Facebook

Beauty Smile

Mandag til søndag: Kl. 09.00 – 21.00

+45 22 30 42 58 (Jesper)

Skype: rainerstettin

Viber: +45 22 30 42 58 (Jesper)

WhatsApp: +45 22 30 42 58 (Jesper)

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage, at du er indforstået med vores privatlivspolitik. PRIVATLIVSPOLITIK OK