Carsten Hansen

person: Carsten Hansen

tema: Indsendt 19. august 2013 - Carsten afsluttede behandlingen den 28. oktober 2011

Hej Jesper,
Jeg vil lige give dig en opdatering, nu der er gået ca. 2 år, efter at jeg fik ordnet hele min mund med 28 kroner og 8 stifter.

Jeg er i dag tilmeldt den almindelige tandlægeordning og går til alm. kontrol en gang om året da tandlægen ikke synes der er behov for flere eftersyn årligt.

Jeg bruger dog også længere tid på mundhygienen end da jeg havde mine egne tænder.

Som tidligere skrevet har jeg kun været tilfreds med tandlægebehandlingen, som jeg fik foretaget hos tandlægen Doktor Bedst alias Centrum Stomatologii Langiewicza som du benytter og derfor kun ros til Diana og det store arbejde hun har udført.

I forbindelse med det, at komme tilbage til det alm. kontroleftersyn hos min danske tandlæge, blev min mund grundigt gennemgået på kryds og tværs, ja selv røntgenbilleder, og hun havde kun rosende udmeldinger omkring det arbejde Diana havde præsteret.

Hun var positivt overrasket over finishen omkring rodhalsene, da hun i tidligere tilfælde, havde mødt patienter som havde fået ordnet tænder i udlandet. I flere af tilfældende måtte det hele eller dele af det gøres om, med dertil forøget udgift for patienterne.

Men ikke i mit tilfælde.

Jeg kan derfor kun på det varmeste, anbefale nye kunder, til at få ordnet deres tænder igennem jer.

Så jeg må med beklagelse meddele jer at jer IKKE kommer for at få ordnet mine tænder mere, da det, der er blevet udført er af bedste kvalitet. Så når jeg fremover kommer til Beautysmile i Stettin vil det kun være for at benytte en af deres lejligheder da det er en billig form for ferie, i forhold til hotellerne. Dog må man jo undvære det store morgenmåltid der som regel bliver disket op med, på de fleste hoteller, men derimod er det, så meget billigere når man skal have mad, da man bare køber ind ligesom hjemme og har en lejlighed med køkken, til at forberede dagens måltider.

Til vi ses igen hav det rigtigt godt.

Med venlig hilsen
Carsten Hansen

24. oktober - 28. oktober 2011
Tema: 28 kroner og et nyt bid

Jeg har været hos tandlæge Raphael Drebot og hans yderst professionelle tandlæge Diana, for at få lavet min mund med 28 kroner og 8 rodbehandlinger.

Den første dag i stolen var ganske lang, men der blev også gået til makronerne. Under hele dagen blev jeg flere gange spurgt om jeg havde brug for pauser, således at man kunne slippe ud af stolen for en stund.

På første dagen havde jeg fået slebet hele overmunden til og den efterfølgende dag var jeg til kontrol og der blev taget aftryk til de kommende kroner.

Den 3 dag blev kapslerne som kronerne senere skulle fremstilles på afprøvet i klinikken, og undermunden fik samme tur som overmunden, dog skulle der lige udføres 8 rodbehandlinger, så fjerde dag gik derfor med fortsættelse af rodbehandlinger.

På 5 dag var jeg med på laboratoriumet, for at afprøve kronerne og sidst på eftermidagen, blev der aftalt tid i klinikken til påsættelse af de 14 kroner i overmunden.

Kontrol dagen efter som ikke afslørede nogen fejl og derefter hjem til Danmark.

Uheldigvis opstod der betændelse i den ene rodbehandling, men en opringning til Jesper resulterede i at jeg 2 dage senere sad i tandlægestolen for at få ordnet det.

Ca. 5 måneder senere var der aftalt ny konsultation, hvor færdiggørelse af undermunden skulle udføres. 4 dage senere havde jeg en komplet ny mund med 28 kroner, og jeg har aldrig været gladere for at smile, nu da man nærmest kan spejle sig i mine tænder.

Nu er det så tid til eftersyn og tandrensning som selvfølgelig foregår hos (Dr. Best)

Så det er med de varmeste tanker jeg kan anbefale Beauty-Smile og deres tandlæger på Centrum Stomatologii Langiewicza klinikken.

De varmeste hilsner
Carsten Hansen.

« Tilbage

KONTAKT MED OS

KONTAKT


Mandag til søndag: Kl. 09.00 – 21.00

Dansk telefon: +45 22 30 42 58

Aften og weekend: +45 22 30 42 58

Facebook: Følg os på Facebook

Beauty Smile

Mandag til søndag: Kl. 09.00 – 21.00

+45 22 30 42 58 (Jesper)

Skype: rainerstettin

Viber: +45 22 30 42 58 (Jesper)

WhatsApp: +45 22 30 42 58 (Jesper)

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage, at du er indforstået med vores privatlivspolitik. PRIVATLIVSPOLITIK OK